Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Παν-Αίρεση ο Οικουμενισμός! 13 σχόλια.

Αφιέρωμα του Blog,
στην ΠανΑίρεση του Οικουμενισμού.

1. 
Ω, Ορθοδοξία!..
«..γλυκειά μάνα,
τι όμορφη δίνεις εσύ λαλιά και στην καμπάνα,
και πόσο εκείνη η λαλιά σαλεύει την καρδιά μας!
Πόσες εκείνος ο σταυρός απ΄ τα καμπαναριά μας
Στην αντηλιάδα ρίχνοντας τόσες χρυσές αχτίδες
Ρίχνει βαθειά μας, στην ψυχή, γλυκές χρυσές ελπίδες!»
Ποιητής Κρυστάλλης

2. Με τον Μπους στην Λεττονία να προσκαλεί Γεωργία & Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και συγχρόνως τον Πάπα (υπό την προστασία της Μοσάντ) να εύχεται την ένταξη της Τουρκίας και να χρησιμοποιεί το Φανάρι για να μαντρώσει και τους άλλους Ορθοδόξους, αυτά δεν είναι συναντήσεις κορυφής..
.. Είναι συντονισμένη εκστρατεία των 3 σκελών του ΝΑΤΟ (στρατιωτικού, πολιτικού & θρησκευτικού) να αλώσουν ολοκληρωτικά την Ανατολή.

3. Η ένωση, αν γίνει στο έδαφος της αλήθειας, θα εξυπηρετήσει το σχέδιο του Θεού και όχι το σχέδιο του Σατανά για την ενοποίηση της ανθρωπότητας προς υποδούλωσή της στον ερχόμενο Αντίχριστο.

4. Προς τι όλες αυτές οι ατέρμονες τσιριμόνιες;
«Αιρετικόν άνθρωπον, παράτησέ τον και απόφευγέ τον.. »
(Απ. Παύλος, προς Τίτον 3: 10,11)

5. Oικουμενικό Πατριαρχείο σημαίνει τον παγκόσμιο χριστιανισμό που αντιπροσωπεύει η ορθοδοξία ως το μόνο ορθόδοξο αληθές δόγμα.
Ο Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται επί ίσης όρης με τους αιρετικούς και με ένα σωρώ άλλες θρησκείες εκτός του χριστιανισμού αναγνωρίζοντας έτσι ότι η ορθοδοξία δεν αποτελεί την μόνη αδιαπραγμάτευτη αλήθεια αλλά ότι έχει ατέλειες που τη συμπληρώνουν τα άλλα δόγματα και θρησκεύματα.
Αποτελεί ή δεν αποτελεί αυτό λοιπόν ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ στα πλαίσια της επιδιωκόμενης παγκοσμιοποίησης ΚΑΙ της θρησκείας;;;
Δίκιο έχουν που τον κράζουν και δεν τον μνημονεύουν οι εσφιγμενίτες και απόλυτο άδικο έχει που πάει να τους εκδιώξει από τη μονή λειτουργώντας φασιστικά και καισαροπαπικά. (δλδ: ΔΙΩΚΩ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΩ)

6. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ:
Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
http://www.analogion.net/Oikoumenismos/index.html

7. Φίλτατοι! Μη μας ξεγελούν ότι κάνουμε τάχα θεολογικό διάλογο. Πού τον είδατε; Τσιριμόνιες, και συμπροσευχές, βλέπουμε!
Με την συμπροσευχή οι «δικοί μας», είναι σαν από μόνοι τους να αναγνωρίζουν ότι είναι αιρετικοί, από μόνοι τους αποσχίσθηκαν από την Εκκλησία, τασσόμενοι ίσοι προς ίσον με άλλα δόγματα.
Ο οικουμενισμός, λέει ότι δεν υπάρχει μία αλήθεια αλλά υπάρχουν πολλές αλήθειες διαφορετικές σαν ένα είδος πολύχρωμου ουράνιου τόξου που συνθέτονται σε μία. Γι' αυτό και το κίνημα της νέας εποχής έχει ως σύμβολο του το ουράνιο τόξο. Ε εγώ αυτές τις παγκοσμιοποιημένες μπούρδες τους, δεν τις δέχομαι.
Και ενώ αυτοί φέρονται προδοτικά, έχουν την απαίτηση (π.χ. από τους εσφιγμενίτες) στο όνομα της κακώς εννοούμενης «υπακοής», να εφαρμόζουν την σιωπή, που δεν είναι σύνεση και χρυσός, αλλά προδοτική στην περίπτωση αυτή.
Τι υπακοή και πράσινα άλογα! Όταν η Ορθοδοξία κινδυνεύει άμεσα να διαβρωθεί από την παναίρεση του οικουμενισμού... αυτοί τι;.. θα κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια (και σφιγμένα τα χείλια) και θα περιμένουν το τέλος της Ορθοδοξίας;;;
Δεν είναι όμως μόνο οι εσφιγμενίτες που αντιδρούν στον οικουμενισμό... Είμαστε και αρκετοί άλλοι.. Και πολλοί καλά κάνουν όσοι αντιδρούν.

8. Η συμπροσευχή με αιρετικούς, απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες, που είναι οι νόμοι της Εκκλησίας.
Ο Βαρθολομαίος, καταπατεί τους ιερούς κανόνες και παρανομεί, και πρέπει να του επιβληθεί η ποινή της καθαίρεσης.
Και όχι μόνο!
Πρέπει να αναγορευτεί και ως μεγάλος αιρετικός, αφού δεν καταπατεί μόνο τους ιερούς κανόνες αλλά και τους κρίνει σαν μη σωστούς (δηλώνει ότι δεν τους παραδέχεται), δηλώνει ότι αυτός θα τους αλλάξει!!!

9. Πραγματικός, Παποκαισαρισμός!
Τις δηλώσεις αυτές τις έχει κάνει δημόσια ο Βαρθολομαίος, και έχουν καταγραφεί στον εκκλησιαστικό Τύπο.
Είναι λάθος είπε, οι κανόνες αυτοί!
Στην ιστοσελίδα δε της Ο.Ο.Δ.Ε. (αντιαιρετικής τάχα) φιλοξενούνται απόψεις του οικουμενικού πατριαρχείου σύμφωνα με τις οποίες η απαγόρευση της συμπροσευχής αφορά τους αδύνατους, λέει, στην πίστη!
Και ποιοι είναι οι δυνατοί; Ο Βαρθολομαίος και η συνοδεία του; Και πώς τότε όταν συμπροσεύχονται είναι παρόντες σαν εκκλησίασμα και ορθόδοξοι που συμπροσεύχονται και αυτοί και παίρνουν μάλιστα και την «ευλογία» από τους αιρετικούς;
Άλλη ερμηνεία που δίνουν είναι ότι ο ορθόδοξος και μαζί και ο κάθε ένας (αιρετικός ή αλλόθρησκος) που προσεύχεται στον ίδιο τόπο και στον ίδιο χρόνο, προσεύχεται στον δικό του Θεό ο καθένας, άρα αφού δεν απευθύνονται στο ίδιο Πρόσωπο, δεν θεωρείται συμπροσευχή το γεγονός αυτό, λένε, διότι δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες «ηνωμένες πνευματικά θελήσεις».
Τότε όμως όλοι οι σχετικοί κανόνες περί συμπροσευχών, χάνουν τελείως το νόημα ύπαρξής τους, αφού οι ορθόδοξοι προσεύχονται πάντα στον αληθινό Θεό και οι υπόλοιποι όχι.
Στριμώχτηκαν όμως τόσο πολύ οι οικουμενιστές, που στο τέλος έριξαν το προσωπείο και αποκαλύφτηκαν τι προδότες είναι.
Πρόσφατα, έφτασαν στο σημείο να λένε ότι ο παπισμός δεν είναι αίρεση (π.χ. ο πρώην μητροπολίτης Πειραιά Καλλίνικος, και ο Αιγιαλείας Αμβρόσιος), ο δε επίσκοπος «Θερμοπυλών» (ηγούμενος στο μοναστήρι της Πεντέλης), έφτασε στο σημείο να λέει ότι ούτε καν τους προτεστάντες θεωρεί ως αιρετικούς, άρα δεν συντρέχει λόγος εφαρμογής των ιερών κανόνων (αφορισμός και καθαίρεση) κατά εκείνων των Ορθόδοξων που συμπροσεύχονται με όλους αυτούς!

10. Πρόσφατα, ένας διακεκριμένος θεολόγος της μητροπολιτικής περιφέρειας του Καλαβρύτων Αμβρόσιου, έλεγξε τον φιλοπαπικό Δεσπότη για κανονικά παραπτώματα.
Έντρομος τότε ο μητροπολίτης (που προέρχεται από τη χωροφυλακή) έσπευσε να τιμωρήσει αυθαίρετα τον θαρραλέο θεολόγο, επιβάλλοντάς του τον λεγόμενο «μικρό αφορισμό», δηλαδή το επιτίμιο της ακοινωνησίας. Δηλαδή, ο αιρετικός δεσπότης θα κοινωνάει κανονικά, και ο Ορθόδοξος θεολόγος θα εμποδίζεται!
Στο παρελθόν, είχα τακτική επικοινωνία (επιστολές, τηλεφωνήματα κ.λπ.) με τον μητροπολίτη αυτόν. Αναγκάστηκα όμως (πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια) να διακόψω τις σχέσεις μου μαζί του όταν μου έστειλε (όπως κάθε χρόνο) το ετήσιο εορτολόγιο της μητρόπολής του το οποίο τη φορά αυτή ήταν προκλητικά φιλοπαπικό. Σε αυτό, εκθείαζε ό,τι το παπικό, και έβριζε ό,τι το Ορθόδοξο!
Αναγκάστηκα να του γράψω (με Φαξ) να μη μου ξαναστείλει τέτοια σκουπίδια! Μου απάντησε με επιστολή καλλιγραφίας (με καρτούλα κ.λπ.) στην οποία προσπαθούσε με γαλιφιές και γελοία επιχειρήματα να δικαιολογηθεί. Δεν του απάντησα.
Τελευταία δε, διαβάζοντας τον «Ορθόδοξο Τύπο» ανακαλύπτω και νέο ολίσθημα του συγκεκριμένου αυτού δεσπότη. Στο εορτολόγιο του 2007 της μητρόπολης του Αμβρόσιου λοιπόν, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα κατά του θεολόγου που προανέφερα, και κατά των Ιέρων κανόνων της Εκκλησίας.
Στο δημοσίευμα αυτό λοιπόν, οι Ιεροί Κανόνες ονομάζονται «σκωληκόβρωτα εκκλησιαστικά κιτάπια»!
Και για τον θεολόγο που υπερασπίζεται το κύρος τους, τι γράφει το ημερολόγιο του «Αγίου»; Δεν αρκεί, λέει, ο αφορισμός που του επιβλήθηκε από τον μητροπολίτη, αλλά του χρειάζεται και ένα καλό εκκλησιαστικό βρομόξυλο από ένα γεροδεμένο διάκο με εντολή της μητρόπολης!!!
ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΕΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
ΟΥΣΤ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΥΣΤ!

11. Ρώτησε ένας πιστός τον πνευματικό του:
-Γέροντα, τι χρειάζεται για να πάω στον Παράδεισο;
-Το διαβατήριο της Ορθοδοξίας (του απάντησε).
-Φτάνει μόνο αυτό;
Και ο γέροντας, πικραμένος από το προδοτικό οικουμενιστικό πνεύμα της εποχής μας, συμπλήρωσε σκωπτικά:
-Χρειάζεται παιδί μου και η βίζα (θεώρηση) από τον Πάπα!

12. Οι οικουμενιστές, με πρώτο τον Βαρθολομαίο, αγκαλιάζουν τον διάβολο, το ψέμα.
Η Ορθοδοξία είναι η Αλήθεια και οι αιρέσεις είναι πλάνη, είναι δημιουργήματα του αρχιψεύτη διάβολου.
Όταν λοιπόν ο πατριάρχης εξομοιώνει με τα λόγια του και με όλες του τις κινήσεις όλα τα δόγματα και όλες τις θρησκείες με την Ορθοδοξία, πόσο περισσότερο σατανάς και αντίχριστος θα μπορούσε να γίνει;

13. Ο Χριστός είπε ότι ήρθε για να διαλύσει τα έργα του Διαβόλου.
Τα έργα του Διαβόλου, όμως, τα αγκαλιάζει ο οικουμενικός πατριάρχης!..
..Ο πατριάρχης! Που έχει αγάπη για ό,τι το αιρετικό, και μίσος για ό,τι το Ορθόδοξο, μίσος και για τον όποιον Ορθόδοξο Χριστιανό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: