Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Ξεβρακώθηκε τελείως...

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2008:

Διαβάζω ένα σχόλιο σήμερα στην «Ελευθεροτυπία», ένα σχόλιο με έντονη την έκφραση της πίκρας (με ξύδι αν πιούν θα τους περάσει;), πίκρας που το κατασκεύασμά τους ο Ιερώνυμός τους αποδείχτηκε ότι είχε τελικά πήλινα πόδια!

...Που στην χθεσινή Σύνοδο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τα πόδια αυτά έγιναν (με την πρώτη τρικλοποδιά) θρύψαλα, και ο ίδιος ο κάτοχος τους γκρεμοτσακίστηκε με πάταγο!

Στην πολιτική στήλη λοιπόν της εφημερίδας αυτής, στο σχόλιο αυτό που έχει τίτλο «Ιερό φάουλ!», ο σχολιαστής που υπογράφει ως «Γ.ΚΑΡ.» θρηνεί που η απόφαση της Ιεράς Συνόδου (σχετικά με το «Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης») κάνει λόγο για «πορνεία» (στην οποία περιλαμβάνεται, και, ο πολιτικός «γάμος»), θρηνεί, διότι το θεωρεί αυτό σαν ήττα του Ιερώνυμου (τόσο ακλόνητα δικό τους τον θεωρούσανε!) και εκφράζει την ελπίδα και την ευχή ότι κάτι θα κάνει γι αυτό ο Αρχιεπίσκοπος ώστε στο μέλλον να μη τον «σύρουν» λέει, «σε ακόμα πιο εξευτελιστικές ενέργειες» λέει!..

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:

Δηλαδή; Τι να κάνει; Πραξικόπημα όπως και ο παπούλης του ο Σεραφείμ; Να καταργήσει όπως και εκείνος (με τα τανκς του Ιωαννίδη, εκείνος) την Σύνοδο; Να μην υπογράφει τις αποφάσεις της Συνόδου;

Ξεβρακώθηκε τελείως η ψευτοΔημοκρατία που υποστηρίζει τον Ιερώνυμο!
Τελείως, σου λέω!!!..

Κακομοίρη μου, κακομοίρη μου ΜαΣκαριότατε Ιερώνυμε! Πού κατάντησες! Να υποστηρίζουν αυτά τα «ωραία» μούτρα σου, ποιοι; Άλλοι τρεις εξίσου «ωραίοι» τύποι: Ο Ζακύνθου, ο Ιωαννίνων και ο Μεσσηνίας!!!.. 

...Να σε υποστηρίζουν, και, οι εξωτερικοί της Εκκλησίας εχθροί, όχι δηλαδή οι ρασοφόροι εξαπτέρυγα σου, μόνο, αλλά και οι κοσμικοί τοιούτοι, οι δημοσιογράφοι του συγκροτήματος!!!.. 

Αυτός ρε Ιερώνυμε, αυτός ο Ι. Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ, δικός σου άνθρωπος είναι, και, αυτός; Αυτός που ονομάζει «βρικόλακες» τους αδελφούς σου στην Σύνοδο επειδή λέει σκέπασαν τη δική σου «διαλλακτική» φωνή; 

Ουστ, στην νέα εκκλησιαστική κατάσταση, και αίσχος, και φτου, ρε!!!..



(Από το - μετά από 9 μήνες ζωή - απενεργοποιημένο - το καλοκαίρι 2008 - ιστολόγιο του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου, το «χαιρετίσματα», στο natapoume.pblog.gr.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: