Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Τώρα «κορίτσια» (Ήρα Ντίνα κλπ) είναι η ώρα σας για αστεία!

ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 
Και εγώ που σας ταύτιζα! 
Χαίρομαι που εσύ Ήρα, είσαι διαφορετικό πρόσωπο από την «Ντίνα από τη Ρόδο», ή «Ντίνα σκιά», ή σκέτη «Ντίνα», ή και Καίτη πρόσφατα. 
Χαίρομαι να έχω πραγματικούς και πολλούς επισκέπτες σχολιαστές, και όχι κλώνους. 
:-)

ΗΡΑ: 
«Συμφωνώ με τη Ντίνα. Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με τα πεπραγμένα Χριστόδουλου κανείς, οφείλει να ομολογήσει ότι ήταν ο μόνος που τόλμησε όσα κανείς δεν τόλμαγε να πει και να κάνει. Έδωσε στην Εκκλησία βήμα και λόγο, αψήφισε τους φαρμακερούς επικριτές»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
1. «Τόλμησε» να μας ξεσηκώσει δημαγωγικά με τις ταυτότητες, για το πρεστίζ του, για να πουλήσει μούρη στον πάπα των παπικών και να μας τον κουβαλήσει μετά εδώ!
2. «Τόλμησε» να κουνηθεί στον τουρκαλά τον Βαρθολομαίο που θεωρεί έδαφός του τη μισή Ελλάδα, αλλά μετά έβαλε την ουρά κάτω από τα (ξυρισμένα;) σκέλια του ο «τολμηρός», και τα παρ-έδωσε όλα, για την καρέκλα του.
3. «Τόλμησε» να δείξει (προσωρινά;) την πόρτα (βγάζοντας τον έξω από την διοίκηση) στον κίναιδο μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα, κάτω από την γενική κατακραυγή την ξευτίλα και το γιούχα (από τις μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές αποκαλυπτικές εκπομπές του Σπύρου Καρατζαφέρη στο ΕΧΤΡΑ) που τους έπαιρνε όλους η μπάλα, αλλά δεν τόλμησε να τον καθαιρέσει διότι ο Αττικής (πρώην πια), είχε ισχυρούς προστάτες όπως τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη, αλλά και πολλούς ισχυρούς ομοφυλοφιλικούς κύκλους (και το Φανάρι;), αλλά και την έμμεση υποστήριξη του μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού (αυτός κάηκε διαφορετικά) σχετικά με το θέμα των ροζ κασετών!..

ΗΡΑ: 
«απευθύνθηκε στους νέους χωρίς σεμνότυφες παρωτρύνσεις και νερόβραστο κήρυγμα, αλλά ήρθε κοντά τους με τον τρόπο του. Και αυτά για τα οποία μας προειδοποίησε, μόνο μετά από αυτόν άρχισαν κάποιοι δειλά-δειλά και καταϊδρωμένοι να διαπιστώσουν....»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 
Τώρα, κορίτσια, είναι η ώρα σας για αστεία! 
Χα, χα! Μόνο εγώ θα σας κάνω να γελάτε! 
Μπράβο που μου το ανταποδίδετε!!!.. 
Το άλλο με τον Τοτό, δεν θα το πείτε;

ΗΡΑ: 
«Α, ρε Χριστόδουλε, πόσο μας λείιπεις...
Μας λείπει το κουράγιο σου. 
Και αν δεν σε τσάκιζαν θάκανες μεγάλα πράγματα. Αν σε άκουγαν αυτοί που έπρεπε...
Αλλά ενώ εσύ πολεμούσες για την Ελλάδα, και αυτοί είχαν κάνει τον πόλεμο εναντίον σου εθνικό σπόρ!!!!»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 
Πώς κάνετε έτσι; 
«Κλαίνε οι χείρες, κλαίνε και οι παντρεμένες»; 
:-)



(Από το - μετά από 9 μήνες ζωή - απενεργοποιημένο - το καλοκαίρι 2008 - ιστολόγιο του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου, το «χαιρετίσματα», στο natapoume.pblog.gr.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: