Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008

Απαντητικό μήνυμα σε ξενιτεμένη (στον Καναδά), φίλη...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΝΙΤΣΑ (Τορόντο)

Σας ευχαριστώ που μου μοιρατήκατε μαζί μου, και, εκείνη την περιπέτεια που είχατε. 

Οι ιεροί κανόνες, απαγορεύουν την είσοδο μας σε χώρους λατρείας (κλειστούς ή ανοιχτούς) άλλων θρησκειών ή άλλων ομολογιών (αιρέσεων), είτε από περιέργεια είτε, το ακόμη χειρότερο, για συμπροσευχή όπως κάνατε εσείς εκεί στο χώρο αυτό των πραγματικά, όπως διαπιστώσατε, απατεώνων και δαιμονισμένων (πεντηκοστιανών;).

Δεν σας μαλώνω που δεν μου το αναφέρατε αυτό νωρίτερα, ίσως διότι ξέρατε ότι δεν θα ήμουν σύμφωνος, απλώς... «σας τα ψέλνω», όπως άλλωστε κάνατε και εσείς ήδη, με την αυτοκριτική σας, για τον εαυτό σας μια που τα ξέρετε καλύτερα, και δεν δικαιολογήστε για άγνοια.

Αφήνω να σας... μαλώσουν οι φίλοι σας κληρικοί με τους οποίους κάνετε εκεί παρέα, και δεν λέω να πάτε να εξομολογηθείτε σε αυτούς αφού δεν σας εμπνέουν σαν ιερά πρόσωπα, αλλά καλόν θα ήταν να το συζητήσετε το θέμα, σε κάποιο τσάι ίσως, και ελπίζω να σας πούνε ό,τι πρέπει, εκτός και αν... ήταν και αυτοί εκεί στην αιρετική συγκέντρωση ακολουθώντας το παράδειγμα του «ορθόδοξου» οικουμενικού πατριάρχη μας!!!..

Σωστά λοιπόν κάνανε και αποστασιοποιήθηκαν κάποια μέλη της οικογένειάς σας. 

Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο η εικόνα αυτή που τους δώσατε να «πηγαίνετε γυρεύοντας», εσείς που είστε... πιο κοντά από όλη την οικογένεια στην Ορθοδοξία και στην Εκκλησία. Επήγατε όμως, έστω! Τι σας εμπόδισε μετά να φύγετε όταν είδατε τι γινόταν εκεί; Τόσο σπουδαίο πρόσωπο (ανώτερο από τον Χριστό) ήταν η φίλη σας που δεν θέλατε να την προσβάλετε αφήνοντας την (αν δεν ήθελε και εκείνη να φύγετε), αφήνοντας την να δαιμονίζεται εκεί μόνη της, χωρίς την παρέα σας; 

Κύριε ελέησον! 

Αν έχετε τέτοιες (αχώριστες!!!) «φίλες», τι να τους κάνετε τους άλλους φίλους (ψαλτάδες παπάδες κ.λπ.), της παρέας σας εκεί στον Καναδά....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣΧΕΤΙΚΑ:
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/ww/news/2007/11/19/gratitude.jpg

Υστερία πεντηκοστιανώνPentecostal Service

Pentecostal Church

Pentecost 2007

«Holy Ghost» Explosion


Δευτέρα, 28 Ιούλιος 2008


Τι είναι οι «Πεντηκοστιανοί»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: