Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Πέθανε ο Αρχιεπίσκοπος του κ. Άγγελου Πυριόχου!!!..

 ΔΙΑΒΑΖΩ:

«Ο μακαριστός Χριστόδουλος με τον επικοινωνιακό του τρόπο μάζεψε κόσμο στην Εκκλησία. Ο υπόλοιπος κλήρος, έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ξαναδιώξει. 

Ενδεχομένως είναι του ποιοτικού, δεν θέλουν να έχουν κόσμο, λίγο και καλό. "Ελάτε με τα σκουλαρίκια" έλεγε ο Χριστόδουλος, "μην πετάτε ρύζια στους γάμους", όχι ντεκολτέ οι γυναίκες» οι άλλοι.»

«Πάνε 20 χρόνια που πίστεψα ότι υπάρχει Θεός. Από τότε, τον κουβαλώ πάντα μέσα μου, αλλά στις εκκλησίες δεν πηγαίνω. Τον λατρεύω παντού κι αν μπω σε εκκλησία, μπαίνω ώρες που δεν λειτουργεί παπάς.

Ελπίζω ο νέος Αρχιεπίσκοπος να είναι πειστικός, όχι μόνο στα λόγια. Ποιος δεν έχει ανάγκη το Θεό με τόσα που ζούμε. Αλλά να είναι ο ίδιος Θεός! Και για τον κλήρο και για τους πιστούς!»

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΥΡΙΟΧΟΣ
(Αδέσμευτος Τύπος. Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ:

31 Ιανουαρίου

Forum EPISKEPTHS
(Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Τι σύμπτωση! Και φασίστες, και ακροδεξιοί, και άσχετοι με την Εκκλησία, και σατανιστές σατανίστριες «τον πάνε» (μαζί με τους φραγκοπαπάδες) τον ξορκισμένο αρχιεπίσκοπο!!!..

Μάρκος Φώσκολος, παπικός παπάς, για τον πεθαμένο αρχιεπίσκοπο:
«Ήταν πεπεισμένος πως θα είχε θετικά αποτελέσματα η επίσκεψη του αείμνηστου πάπα Ιωάννη-Παύλου Β' στην Ελλάδα και για την Ελλαδική Ορθοδοξία και κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μην αποκλειστεί αυτή η επίσκεψη από τις αρνητικές εκδηλώσεις που γίνονταν και κάτω από το παράθυρο του γραφείου του. Με το ίδιο σκεπτικό ξεπέρασε τις αντιδράσεις πολλών και μέσα στην Ιερά Σύνοδο και πραγματοποίησε και ο ίδιος ένα ταξίδι στη Ρώμη και συναντήθηκε με τον πάπα Βενέδικτο ΙΣτ'.»
(πηγή: Ελευθεροτυπία. Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008)

15 Μαρτίου
(Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Όταν είπε ο Χριστόδουλος «το περίφημο εκείνο ελάτε και με τα σκουλαρίκια», το είπε για να σωθεί ποιος άραγε;

Την εποχή εκείνη, μεσουρανούσε (ως επιβήτορας της) στην μητρόπολη Αττικής ο διαβόητος κίναιδος Παντελεήμονας Μπεζενίτης, ο κολλητός του τότε μα(σ)καριότατου, τον οποίο κίναιδο έστελνε σαν αντιπρόσωπο του (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) στο Βατικανό, και τον οποίον (εκτός από κίναιδο, και, παραδόπιστο δεσπότη), τον εγκατέστησε σαν επικεφαλή στα οικονομικά της Εκκλησίας.

Όταν είπε ο Χριστόδουλος «το περίφημο εκείνο ελάτε και με τα σκουλαρίκια», το είπε για να σωθεί ποιος άραγε;

Για να έχουν τρυφερή πελατεία (όπως εκείνα τα «αγοράκια με σκουλαρίκια») οι νταβλαρισμένοι («ενεργητικοί») ομοφυλόφιλοι δεσποτάδες, φίλοι του Χριστόδουλου; Μόνον αυτοί; Ή επίσης, και, οι «παθητικοί τούτοι»;

Ένας Θεός ξέρει, και η (κολασμένη πλέον, φοβούμαι) ψυχή του μα(σ)καρίτη!!!..


8 Μαρτίου
Ντινα
Χριστόδουλε σε πάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: