Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Σε ευχαριστώ θερμά, αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Μιχάλη...

Σε ευχαριστώ θερμά, αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Μιχάλη, για την σκέψη σου αυτή να μου αφήσεις ένα σχόλιο με χαιρετισμό λόγω της αναχώρησης σου, ένα σχόλιο με ευχές, και, για το προσωπικό μου έργο. Σε ευχαριστώ, και πάλι, πολύ με συγκίνησες, φίλε!

Αυτά τα καλά σου λόγια, πολύ με στηρίζουν και με κάνουν να πιστεύω ότι δεν έχω μόνο σταυρωτές (π.χ. τους παλαιοημερολογίτες, π.χ. τους «δικούς» μου ρασοφόρους, που επιβουλεύονται και τη ζωή μου ακόμα, π.χ. και όλες τις άλλες τις απανταχού «χριστιανο»Φασιστικές δυνάμεις), δεν έχω μόνο σταυρωτές αλλά έχω και ένα Σίμωνα Κυρηναίο, τον αδελφό Μιχάλη!.. 

Να είσαι καλά! :-)

Εύχομαι λοιπόν και εγώ, ολόψυχα, τα ίδια:

Είθε ο εκ νεκρών Αναστάς Χριστός να σου χαρίζει υγεία και δύναμη. Καλή συνέχεια και στο δικό σου έργο, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

«XAIRETISMATA»! :-)

Καλό ταξίδι, καλά να περάσεις, καλή επιστροφή!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ


stavroula είπε: 
Euxomai olh h palioparea na episkeutei to neo istologio :)
 
P. MICHALOPOULOS είπε:  
POIA palioparea ???
 
stavroula είπε: 
Hra, Anastasia,Aggelos k olous pou sunantousa sta XAIRETISMATA!
 


1. Η Ήρα, είχε (διέκοψε λέει) διασυνδέσεις με την ΟΟΔΕ που με καταδιώκει εδώ και χρόνια τώρα!.. 2. Η Ντίνα, έμπαινε μόνο για να με μαλώσει όταν έγραφα για τον Χριστόδουλο τον οποίον εκείνη έλεγε ότι τον πήγαινε ό,τι (προδοσίες κλπ) και αν έκανε!.. 3. Ο Άγγελος, ενδιαφερόταν μόνο για το μοναστήρι "τους" (το παλαιοημερολογίτικο) του Εσφιγμένου, εκμεταλλευόμενος (με την καλή έννοια) την μεγάλη δημοτικότητα του μπλογκ «χαιρετίσματα»!.. 4. Όλοι οι άλλοι; Ποιοι; Πού είναι τώρα; Σε «διακοπές», προφανώς!!!.. Ναι, η Αναστασία κάτι τέτοιο είχε δηλώσει ότι θα κάνει (ότι θα πάει διακοπές) τον άλλο μήνα!!!..:-)
 
Παναγιώτης
 
Υ.Γ.
Ο πιο ντόμπρος φαίνεται ότι ήταν ο Μιχάλης, του παλαιού και αυτός νομίζω, που με αποχαιρέτησε με πραγματικό φιλικό πνεύμα (φεύγοντας για τις διακοπές του), πριν συμβούν οι γνωστοί σε βάρος μου τραμπουκισμοί...
Ξέχασα και την Ζωή («Ρομφαία») που έχει δείξει καλή σχετικά εικόνα (του παλαιού εορτολογίου και αυτή), αν και στην ιστοσελίδα που έχει με κάποιον Γιάννη, στην «ορθοδοξία – φορουμαπ», μου φέρθηκαν όπως και οι υπόλοιποι εχθροί μου και αμείλικτοι διώκτες μου!!!..



Ο Μιχάλης είπε:
(27 Ιούλιος 2008 10:53 μμ)

«Παναγιώτη, χθες γύρισα από την άδεια μου (δεν είχα internet εκεί που πήγα) και διαβάζοντας τις απαντήσεις παραπάνω στεναχωρήθηκα διότι απ' ότι κατάλαβα δύο φορές μέσα στο μήνα σου σταμάτησαν το blog σου επειδή ήσουν ενοχλητικός για κάποιους. Εύχομαι καλή δύναμη στη νέα σου προσπάθεια και να ξέρεις ότι θα παρακολουθώ ανελλιπώς το xairete. Kαλό κουράγιο . Μιχάλης»

1 σχόλιο:

Ντινα είπε...

Καλησπέρα Παναγιώτη και καλώς άνοιξες το νεο σου μπλογκ!Εχεις δίκιο ώς προς ένα πράγμα...Το Χριστόδουλο τον πήγαινα και τον πηγαίνω ό,τι και να έκανε....